Home

Wat doet Koffertax ?

Arrangementen
wandelen
fietsen

Links

Contact
Welkom op www.koffertax.nl

De "koffertax" is opgezet voor de wandelende en fietsende toerist.
 

 

Naast de haal en breng service van bagage heeft de "koffertax" een paar zeer aantrekkelijke fietsarrangementen ontwikkeld.

Het zijn 4 halve fietstochten, dit houd in, de "koffertax" brengt u naar een onderstaande bestemming en u kunt al fietsend weer terug naar uw overnachtings plaats.

*** Naar het vestingstadje Bourtange***                                 Dit is een tocht van circa 45 km. met route beschrijving.

*** De energietocht***                                                              Deze tocht begint bij de "jaknikkers"in het Duitse Emlicheim, door de olievelden richting Schoonebeek en naar het veenpark te Barger-Compascuum.                                                                   Dit is een tocht van circs 45 km. met route beschrijving.

*** de Magneetzweefhbaan ***                                                   Deze tocht start in het Duitse Lathen "fietsen vanuit Shanhai"      Dit is een tocht van circa 75 km. met route beschrijving.

*** het oude Klooster ***                                                           Deze tocht start bij het Klooster in Ter Apel en voert u langs prachtige oude plekjes. "Fietsen vanuit het verleden".                   Dit is een tocht van circa 30 km. met route beschrijving.

         

                          

                

 

Koffertax:

Nuisveen 1

9531 TB Borger

T:0599-236999

M:06-21550904

E:info@koffertax.nl